Reisverslag werkbezoek – Het is heerlijk om weer terug te zijn in Kenia

Ruben Koning, voorzitter en oprichter van Stichting Kisiwa, is op werkbezoek in Kenia om onze projecten te bezoeken en zal ons via sociale media op de hoogte houden van zijn reis en de ontwikkelingen.

21 augustus 2015
Ruben vertelt op de Facebook pagina van Stichting Kisiwa:

In Nairobi werd ik ontzettend hartelijk ontvangen door mijn gast gezin, ook wel mijn Keniaanse familie genoemd! Het is heerlijk om weer terug te zijn in Kenia.

Het is negen maanden geleden sinds ik voor het laatst in Kenia was. In de tussentijd is er van alles gebeurd. Sommige zaken kunnen gemakkelijk via de mail en WhatsApp worden besproken maar andere punten is het belangrijk dat we als bestuur bij elkaar komen.
11894661_1151706618176933_5535742710597387614_o


Woensdag hebben we als bestuur van Better Future International NGO (Keniaanse partner van Stichting Kisiwa) een vergadering gehad.
Het was erg goed om als bestuur bij elkaar te komen. De vergadering liep flink uit, om 21:45 gaven we er de brui aan om vervolgens vandaag verder te gaan. Zoals het de Keniaanse gastvrijheid betaamd hebben we daarna gezamenlijk avond gegeten bij onze secretaris. Haar huis had ze ook opengesteld voor de vergadering. Uiteindelijk waren we (Jimmy en ik) pas rond midden nacht weer ‘thuis’ maar dat was het zeker waard. Het is geweldig om met zulke hartelijke mensen samen te werken!

Groeten,
Ruben

Foto: het bestuur van Better Future International, rechts onze secretaris Rita, midden onze penningmeester Jimmy en links onze voorzitter Ruben.